29 marzo 2015

Ministria e Kulturës parashikon restaurimin e fasadave të muzeut Drejtuesit: Emergjente klima, pasi rrezikojnë objektet

Ministria e Kultures parashikon nderhyrjen ne fasadat e muzeut Historik Kombetar si dhe ne mozaikun “Shqiperia”. Fondi i percaktuar eshte 350 mije euro.  Projekti po hartohet nga Instituti i Monumenteve te Kultures, ndersa  drejori i muzeut Melsi Labi rendit si emergjente klimen e muzeut, pasi rrezikojne objektet unikale qe ndodhen ne pavione. ..

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate