29 marzo 2015

Hoteliria e rajonit ekspozohet në “Horeca”, hapur në qëndrën “Expo” në periferi tëTiranës, do të qëndrojë deri më 29

kokoTIRANE, 28 Mars /ATSH/- Panairi “Horeca” që është hapur në qëndrën “Expo” në periferi tëTiranës, do të qëndrojë deri më 29 Mars i hapur, për të gjithë vizitorët dhe të interesuarit që merren me prodhimin dhe tregtimin e produkteve për hotele e restorante.
Horeca ka bërë bashkë firma e kompani Shqiptare, Greke, Italiane dhe Kosovare  të cilat kanë si qëllim prezantimin në sytë e konsumatorit të potencialeve dhe larmishmërisë që tregu i Hoteleve, Restoranteve dhe Bareve mund t’ju ofroj atyre. Kompani të cilat zhvillojnë aktivitetet në fusha të ndryshme të tregtisë, prodhimeve dhe shërbimeve shprehen të kënaqur me panairin Horeca dhe presin që të kenë një numër të lartë vizitorësh.
Restorantet dhe Baret nëpërmjet Horeca do të gjejnë zgjidhje ekonomike, profesionale të qëndrueshme për zhvillimin dhe përparimin e biznesit të tyre. Panairi Horeca organizohet për të dytin vit në Shqipëri dhe tashmë do të kthehet në traditë për ekspozimin e bizneseve.e.xh/f.n/http://www.ata.gov.al/bizneset-ekspozojne-produktet-ne-horeca-243478.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate