22 marzo 2015

Shqiperia pjese e tureve nga agjencite turistike skandinave

Friday, 20 March 2015 11:20
  • font size decrease font size increase font size
Shqiperia pjese e tureve nga agjencite turistike skandinave.
Shqipëria është bërë pjesë e një rrjeti agjencish turistike skandinave, që ofrojnë për vizitorët një tur me ndalesa në Berat, Krujë dhe në brigjet e Adriatikut. Rrjeti i agjencive “Albatros” përfshin Shqipërinë në sugjerimin e një turi që nis nga Stambolli, kalon në Greqi, më pas Maqedoni e përfundon në Shqipëri. Në përshkrimin e këtij rrjeti agjencish skandinave Shqipëria vlerësohet si vend ‘i pazbuluar’ që ka çfarë të ofrojë si sa i përket bukurive natyrore, ashtu edhe trashëgimisë kulturore
- See more at: http://radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=83425:shqiperia-pjese-e-tureve-nga-agjencite-turistike-skandinave&Itemid=575#sthash.iPenHdxB.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate