18 marzo 2015

Der Tagesspiegel, c'fare gjendje eshte turizmi ne Shqiperi nevojitet kendeshtrimi i turisteve te huaj?

Pubblicato il 18 mar 2015
SHQIPERI TURIZMI
Po per te kuptuar me mire ne cfare gjendje eshte turizmi ne Shqiperi nevojitet kendeshtrimi i turisteve te huaj. Gazetari i te perditshmes gjermaneTageshpigel, ka zgjedhur te pershkoje me autobus vijen tone bregdetare. Ne reportazhin kushtuar Shqiperise ai flet me superlativa vetem per bukurite natyrore ne zonat qe kane mbetur te virgjera. Ndersa pjesen tjeter e pershkruan si nje vend qe vuan betonizimin, varferine dhe korrupsionin...

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate