11 aprile 2015

Zona Verioire e Shqiperise ka pasuri te shumta turistike, si Lugina e Valbones, Bjeshket e Namuna, Parku Kombetar i Thethit, ai i Razmes si dhe Vermoshi.

.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate