16 aprile 2015

“Travel Pulse” vlerëson turizmin shqiptar

PermetiTIRANË,16 Prill /ATSH/ – Natyra e bukur dhe e pa eksploruar shqiptare, cdo ditë po mer vlerësime pozitive nga mediat dhe vizitorët e huaj që mbërrijnë për herë të parë në vendin tonë.
Blogu amerikan dedikuar turizmit “ travelpuls.com” në prag-fillimin e sezonit turistik veror, i bën një përmbledhje vendeve më piktoreske e më atraktive të gadishullit të Balkanit, për të mos u anashkaluar në guidat e tyre turistike. Një vend i veçantë i kushtohet  Shqipërisë, duke i ftuar kështu  vizitorët e shumtë të zbulojnë Shqipërinë e vërtetë. Me foto të veçanta ilustrohen peizazhet e bukura të natyrës sonë si, Riviera apo lartësitë alpine të Thethit e Valbonës. Një vend të rëndësishëm zenë monumentet e kulturës dhe trazhgimia jonë kulturore.
Guidat rreth qyteteve historike si, Kruja, Berati, Durrësi e Gjirokastra, japin një përshkrim historik të ketyre trevave për vizitorin. /a.ke/http://www.ata.gov.al/travel-pulse-vlereson-turizmin-shqiptar-251242.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate