17 giugno 2016

19 qershor, aktivitet ne Dajt për promovimin e turizmit të zonës

dajtiTIRAË, 17 Qershor / ATSH.N.Lena / – Shoqata Dajti Alpino Turistik, organizon aktivitetin për Përurimin e Shtigjeve të Parkut Kombëtar te Dajtit, Qafshtamë dhe Bizë, mbështetur nga ambasada e Republikës Çeke, ambasada austriake dhe ambasada sllovake dhe bashkëzbatuar nga Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri.
Qëllimi i këtij projekti është qe ta bëjë Parkun Kombëtar të Dajtit, Qafshtamës dhe Bizës dhe rrethinat e tyre më të qasshme për turizmin vendas dhe të sjellë zhvillim ekonomik në këto zona.
Në këtë event pritet të marrin pjesë edhe ministrja e Ekonomisë, Milva Ikonomi, ministrja e Turizmit dhe Shërbimeve të Republikës Çeke, si dhe ambasadorja e Çekisë në Shqipëri, Bronislava Tomášová, ambasadori i Austrisë në Shqipëri, Johann Sattler, ambasadori i Sllovakisë në Shqipëri, Milan Ciganik, së bashku me të ftuar të tjerë, miq dhe bashkëpunëtorë në projekt. /a.ke/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate