10 agosto 2016

200 të rinj francez në Vlorë si një nga destinacionet Europiane të turizmit

  • 13938423_10153658519617541_3245277959975191269_n.jpg
  • 13924841_10153658520517541_3752751508724695695_n.jpg
  • vlor2-2.jpg
  • vlor-7.jpg
  • 13903214_10153658519627541_1106107407668422526_n.jpg
13903214_10153658519627541_1106107407668422526_nVLORË, 9 Gusht / ATSH / – 200 të rinj nga Franca, mbërritën në qytetin e Vlorës për ta prezantuar  si një destinacion të mirëfilltë në rrjetin e qyteteve turistike Europiane.
Aktiviteti për pritjen e tyre u zhvillua në mjediset e Plazhit të Vjetër.
Në qendër të aktivitetit mikpritës ishte Vlora dhe vlerat e saj kulturore, historike dhe turistike.
Këta të rinj mbërritën në Vlorë në kuadrin e Edicionit të 3-të të “Europ’Raid”, që përfaqëson një nismë që nxit dhe konkretizon idenë për të përshkuar me makina më shumë se 10000 km rrugë përgjatë 20 vendeve europiane.13938423_10153658519617541_3245277959975191269_n
Për herë të parë, pjesë e itinerarit të kësaj nisme u bë dhe Vlora.
Pas qëndrimit një ditor në qytetin e Vlorës,ata vazhduan  turin e tyre më tej, duke marrë me vete mbresat e një aktiviteti jo vetëm mikpritës, por edhe promovues për vlerat dhe resurset turistike të Vlorës.
Partnerë të aktivitetit ishin dhe Qendra Rinore Vlorë, Star Dance dhe Qendra Kulturore e Fëmijëve.
13924841_10153658520517541_3752751508724695695_n
Tashmë turizmi shqiptarë është future në rrjetin e vendeve turistike  Europiane dhe Botërore.
/n.l/ /a.g/ http://www.ata.gov.al/200-te-rinj-francez-ne-vlore-si-nje-nga-destinacionet-europiane-te-turizmit/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate