16 dicembre 2013

Tradita e hershme në familjet e fshatit Stropckë në Pogradec për përgatitjen e zaireve


Zairetë janë traditë e hershme në familjet shqiptare. Por ato ende ruhen edhe pse në supermarkete gjen ushqime në çdo kohë. Gazetarja Alma Çupi sjell në histori shqiptare fshatin Stropckë në Pogradec, që është tipiku në Shqipëri për përgatitjen e zaireve, të cilat serviren dhe në lokale duke tërhequr klientelë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate