10 dicembre 2013

Ministria e Turizmit, regjister per te dhenat e operatoreve turistik shqiptare

10 December 2013 11:26 
Ministria e Turizmit, regjister per te dhenat e operatoreve turistik shqiptare.
Zhvillimi i turizmit në vend në mënyrë spontane, pa të dhëna të qarta nga operatorët turistikë, nuk mund të jetë garant i një ekonomie në rritje. Kjo ka qënë deklarata e autoriteteve të Minsitrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit të cilët u shprehën se ka mjaft probleme me evidentimin e saktë të operatoprëve tuistikë që operojnë në vend, si dhe shërbimet që ata ofrojnë. Për këtë arsye ata propozojnë krijimin e një rregjistri elektronik për hedhjen e të dhënave për çka ofrohet në Shqipëri në fushën e turizmit. Ndërkaq  do të rishikohet ligji për turizmin, ndërkohë që do të hartohet edhe një strategji për zhvillimin e tij në Shqipëri për vitin 2014-2020.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=75173:ministria-e-turizmit-regjister-per-te-dhenat-e-operatoreve-turistik-shqiptare&Itemid=617#sthash.kFXBBzX7.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate