07 dicembre 2013

Shije Dimri ne Dardhe, Korce-Albania 14/12/2013 organizuar nga "Alpinizmi , Ski & Turizem Malor Elbasan" (Federata e Alpinizmit Shqiptar)


E Shtune 14/12/2013 


Nisja ne ora 06 30 vendi i nisjes Sheshi i Taksive prane shtepise Muze
Pas nisjes nga Elbasani do te bejme nje ndalese ne Lin per te vizituar nje mozaik shume te bukur ne sitin arkeologjik ne Lin
Koha ne dizpozicion per kete vizite 1 0re 

Ndalesa tjeter do te jete ne Dardhe ku do te zhvillojme Ecje ( Hiking , Trips ) dhe Skijim
Per te bere Skijim do te kemi ne dizpozicion dhe pajisjet e Skijimit te AST , gjithashtu ne Dardhe jane ne dizpozicion kundrejt pageses dhe Paisje qe ofrohen nga kompleksi i Dardhes
Pas ngrenies se Drekes dhe Skijimit ne Dardhe , ne Kthim do te ndalojme per nje pushim ne Pogradec

Pagesa 1400 leke personi ku eshte perfshire Udhetimi dhe perdorimi i Paisjeve te Skijimit te AST

Prenotimet duhet te behen deri diten e Enjte te Leli Celi dhe Marsel Cocoli
Prenotimi do te jete i limituar deri ne 32 pjesmarres prandaj ju lutemi te na mirekuptoni nese vendet rezervohen para dites se Enjte
https://www.facebook.com/events/1400371046871852/?ref_newsfeed_story_type=regular

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate