26 dicembre 2013

Llogara, mbillen 250 rrenje pishash, Vlora pasqyre turizmi

26 December 2013 09:29
Llogara, mbillen 250 rrenje pishash, Vlora pasqyre turizmi.
Me nisem te Ministrise se Mjedisit ne Llogara jane mbjelle plot 250 rrenje pishash. Kjo nisem eshte bere pasi Vlora eshte cilesuar nga autoritetet si simbol i turizmit shqiptar. Rrenjet e reja do te sherbejne per te gjelberuar me tej kuroren e gjelber te Llogarase. Sipas pjesmarresve ne kete aksion Vlora do te jete nje pasqyre e turizmit shqiptar dhe ky sektor duhet te perfaqsoje cilesi ndaj atyre qe zgjedhin te pushojne ne qytetin e bukur bregdetar.
- See more at: http://www.radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=75376:llogara-mbillen-250-rrenje-pishash-vlora-pasqyre-turizmi&Itemid=617#sthash.KkXfBMPd.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate