09 dicembre 2013

14 Dhjetor 2013, Ngjitje dhe vizite ne Shpellen e Mire ne malin e Brarit...organizuar nga Highalbania


Event Date: 14 Dhjetor 2013
Takimi si gjithmone ne oren 9.00 am tek Play Bar mbrapa pallatit te Kongreseve. Transferte me furgona per ne Zall-Dajt nga ku do te nisim ecjen tone. Shtegu kalon neper fshatin Besh dhe me tej vazhdon ne faqen lindore te malit te Brarit. Shpella e Mire eshte e gjate rreth 50-60 m dhe eshte nje vend i shenjte per vendasit ku cdo vit ne nje dite te caktuar ne vere ata bejne edhe pelegrinazh. Mbas vizites se shpelles do te fillojme zbritjen tone per tek furgonat. E gjithe ecje do te shkoje 3-4 h ngjitje - zbritje rreth 600-700 m. Mbas nje pushimi te shkurter do te vazhdojme rrugen per ne Tirane ku nqs do te kemi kohe mjaftueshem do te bejme edhe nje ndalese edhe tek Ura e Brarit nje monument kulture i kategorise se pare ne kete zone. Me pas do te kthehemi ne Tirane. Mberritja ne Tirane rreth ores 5.00 pm.
Cmimi: 1000 L/personi per te rritur dhe 800 L/personi per femije. (transport dhe guide)
Prenotoni: fisnikmuca@yahoo.com, 069 40 31 232.067 20 816 36
Faleminderit!

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate