03 gennaio 2015

Turizmi i Bardhe ne rrethin e Pukes, visit Puka 2015

11

SHPERNDAJE EDHE TI!
Me qellim promovimin e Turizmit te Bardhe ne rrethin e Pukes stafi i Forumi Pukjan publikon keto fotografi primovues bere me date 28/29 dhjetor 2014 ne qyetin e Pukes dhe Fush-arrezit.
Pergatiti: Forumi Pukjan
Fotografi: Forumi Pukjan
Ideja e  Themeluesit te Forumi Pukjan (Admin)http://forumipukjan.com/turizmi-i-bardhe-ne-rrethin-e-pukes/
8 2 7 9 10  5 1 4 6 az ca f2 cc az p2 3 hg P2 s t Untitledda v xczxc 3

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate