18 gennaio 2015

Shpendët pushtojnë ujërat e Divjakës, Moratoriumi i gjuetisë jep rezultat

Vendosja e moratoriumit të gjuetisë nga Ministria e Mjedisit duket se ka filluar t’i japë efektet e veta, pasi gjallesat kanë filluar të ripopullohen. Foto që shihni janë marrë në Divjakë dhe tregohet se bregu i detit është mbushur me zogj. Flamingo dhe shpendë të tjerë kanë krijuar një peizazh mahnitës, duke tërhequr dhe vëmendjen e vizitorëve.

flamingo divjake

Redaksia Online
(k.t/Shqiptarja.com)
 - See more at: http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/fotolajm--moratoriumi-i-gjuetise--shpendet-pushtojne-ujerat-e-divjakes-266405.html#sthash.ShuLcwQy.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate