23 gennaio 2015

Panairi “Horeca” në Tiranë, risi në fushën e shërbimeve të hotelerisë, bareve dhe restoranteve ne Date 27 – 29 March 2015 TiranaExpoCenter

Horeca Fair AlbaniaTIRANE, 23 Janar /ATSH/- Panairi “Horeca” që do të çelet në Tiranë gjatë muajit mars të këtij viti, do të sjellë për herë të parë në tregun shqiptar risinë e standarteve ndërkombëtare në fushën e shërbimeve të hotelerisë, bareve dhe restoranteve, si trendin që rrit të ardhurat në ekonominë e vendit.
Organizatorët shprehen se, panairi është koncepruar si një aktivitet profesional përsa i përket pjesëmarrësve të përzgjedhur, jo vetëm nga tregu vendas, por edhe nga Italia, Greqia, Maqedonia, Kosova, Mal i Zi, Serbia, Bosnja, Kroacia, Sllovenia, Hungaria dhe Holanda.
Ekspozuesit do të prezantojnë produkte nga 7 makro sektoret: ushqim, pije, teknologji, higjiene, arredim, turizëm, financë. Ndërsa janë kontaktuar dhe informuar për këtë event mbi 25000 persona nga çdo hotel, restorant apo bar të qyteteve më të mëdha të Shqipërisë.
Axhenda e panairit ka parashikuar që të ketë aktivitete të ndryshme gjatë eventit, kompeticione, takime B2B dhe si konferenca. e.xh//a.ke/ http://horeca.al/exhibitors/10483985_566323286830321_8559598009811950672_n
HoReCa Fair Albania Dedicated Trade Fair for Hotel Restaurant and Cafe.
 • Date 27 – 29 March 2015
 • Tirana Expo Centre
 • Organiser Event Market Ltd
 • Date every year
The market volume for Horeca is correspondingly high. With the new Horeca Fair Albania, Event Market provides an ideal business platform for this attractive growth industry.
The number of potential consumers for Horeca products and sevices is so big that it is not only worthwhile for retailers and wholesalers, restaurateurs, importers and service providers to occupy this market segment early.
Horeca Fair Albania brings together exhibitors and visitors in Tirana, “key to markets”, promotes synergy effects and supports newcomers in conquering the future Horeca market.

Ideal business platform
There are currently around 1200 companies in Albania operating in the hotel, restaurant, cafe and catering area with products or services.
With the new Horeca Fair Albania, Event Market Ltd provides an ideal business platform for this attractive growth industry. In Tirana region alone the number of potential consumers for Horeca products or services is so big that it is not only worthwhile for hoteliers, restaurateurs, cafe and catering, importers and service providers to occupy this market segment early.
Horeca Fair Albania brings together exhibitors and visitors in Tirana, promotes synergy effects and supports newcomers in conquering the future Horeca market.
For the première from 27 – 29 March 2014 Event Market is expecting approximately 80 exhibitors and roughly 15,000 visitors .

Industries/ Areas
The new trade fair appeals to manufacturers and commercial enterprises from the area:
 • Food and beverage
  The products range from raw materials, convenience products, meat, poultry, vegetables through to seafood, dairy products, snacks and sausages.
 • Beverages
 • Beverage producers, retailers, importers and distributors, including beers, winery, non-alcoholic, fruit juices, water, energy drinks, etc.
 • Technology
  In this category you will find products and services from packing, filling, kitchen equipment, washing machines, security systems, programming, cooling, etc.
 • Financing 
  This includes, for example, financial services providers/ consultants, as well as banks with offers and investment products and/or leasing.
 • Cleaning, Hygiene,
Here are the cleaning service companies, hygiene products, uniforms and perfume and flagrances.
 •  Interior and Exterior
Shading systems, wall décor, interior &exterior designers, furniture, painting, linens, mattresses, carpets, garden, building materials, environmental technologies, table equipments, pools and water processing.
Visa Service for exhibitors and/or visitors
EU and USA nationals do not require a visa to enter the Republic of Albania.
Here you will find general information on visa regulations and important matters concerning the entry to Albania.
Please check, if a visa for the entry to Albania is required for your country.
As a rule, applicants must submit visa applications, together with all necessary documents, in person at the Albanian mission responsible for their place of residence. In order to avoid time-consuming requests for additional information or documentation, applicants should consult the website of the respective mission well in advance of their departure date to find out about the visa procedure and about the documentation which has to be submitted.
In any case you will usually need the following documents for your visa application:
 • Visa invitation letter
 • Confirmed travel booking (flight, bus, train booking, HOTEL RESERVATION)
 • Certification of health insurance
 • For exhibitors: additionally exhibitor passes, stand invoice
To apply for your invitation letter please contact the Trade Fair Management Office in the contact form or e-mail at visa@horeca.al.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate