14 gennaio 2015

Shkodër- Shpallen tre monumente te reja kulturore

Shtëpia e Abat Doçit Rubik
Shtëpia e Abat Doçit Rubik
Tiranë, 14 Janar /ATSH/ – DRKK Shkodër arrin një tjetër sukses.
Pasi u shpall e para ndër të gjitha Drejtoritë Rajonale për rritjen e të ardhurave nga biletat në kalatë Shkodër dhe Lezhë, që arritën deri në 485%, dhe arriti po e para që realizoi plotësimin e inventarit të monumenteve të saj gjatë vitit që lame pas, së fundmi ka arritur të plotësojë çdo dokumentacion dhe praktikë për të shpallur tre munumente të rinj kulture.
DRKK Shkodër njofton se mbas propozimit të DRKK Shkodër dhe aprovimit nga ana e IMK dhe ministres Kumbaro, u shpallën monumente të reja kulture, Arqipeshëvia Delbnisht, Shtëpia Abat Doçit Rubik dhe Shpella e piktogrameve po në Rubik.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate