08 novembre 2012

MTKRS shpall zyrtarisht kalendarin e festimeve dhe aktiviteteve në kuadër të 100-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë.

mtkrs_logo_al
Ministri i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve Z. Aldo Bumçi në

 një konferencë për shtyp, shpalli zyrtarisht kalendarin e 

aktiviteteve në kuadër të 100-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë.

Aktivitete të organizuara në kuadër të100-vjetorit të pavarësisë për periudhën Janare-Tetore 2012 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate