09 novembre 2012

Bashkia e Fierit ju prezanton me kalendarin e Aktiviteteve Artistike Kulturore gjatë muajit Nëntor 2012:

100 VJET PAVARESI 
Ja kalendari i Aktiviteteve Artistike Kulturore gjatë muajit Nëntor 2012:

1- Ekspozitë e fotografit francez Albert Kahn “Shqipëria 1912” – 1 Nëntor Teatri “Bylis”.

2- Ekspozitë pikture e Arkitektit Agron Jano – 9 Nëntor, Galeria e Arteve.

3- Ekspozitë me vepra arti me temë patriotike – 20 Nëntor, Galeria e Arteve.

4- Përurimi i librave të shkrimtarit Vasil Toska – 10 Nëntor, ora 11.00 në Bibliotekë.

5- Promovimi i librit “Kështjella e Kujtesës” e shkrimtarit Fran Ukcama -15 Nëntor, ora 11.oo – Bibliotekë.

6- Montazh letraro-artistik me rastin e 100 vjetorit te Pavarësisë me “Artisten e merituar” Hajrie Rondo e poetin Alfred Mehmeti – 17 Nëntor, Bibliotekë.

7- Vizita në Muzeun Historik me stenda të rinovuara për periudhën e Pavarësisë – gjatë muajit nëntor.

8- Ekspozitë fotografike dhe dokumentar me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë “Fieri dhe Pavarësia” – 28 Nëntor në hollin e teatrit Bylis.

9- Koncerte festive në shesh dhe në teatrin “Bylis” nga shkollat e qytetit në 15-29 Nëntor.

10- Koncert recital i muzikantit Ferit Hoxha dhe i këngëtares Brunilda Sota – 16-17-18 Nëntor në teatrin “Bylis”.

11- Shfaqja e komedisë “Milioneri” në Teatrin “Bylis” 1 – 14 Nëntor, Tiranë.

12- Veprimtari me rastin e përurimit të sheshit “Europa Piaza” – 24 Nëntor në sheshin pranë Bashkisë.

13- Shfaqja e filmit dokumentar “Historia e Flamurit” – 25 Nëntor, ora 18.00 në Teatrin Bylis.

14- Koncerti Bandës Frymore me këngë patriotike – 27 Nëntor te lulishtja pranë Bashkisë.

15- Dokumentari televiziv “Fieri dhe Paverësia” – 28 Nëntor në teatrin “Bylis”

16- Koncert festiv me rastin e 100 – vjetorit të Pavarsisë – 28 Nëntor në teatrin “Bylis”

17- Ngritja e Flamurit nga Kryetari i Bashkisë – 28 Nëntor – ora 9.oo shoqëruar nga banda e qytetit.

18- Vizitë në varrezat e dëshmorëve – 29 Nëntor – ora 11.oo shoqëruar nga banda e qytetit.

19- Opera “Berberi i Seviljes” – 29 Nëntor, ora 17.oo

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate