19 luglio 2015

Koka përuron fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës tek Syri i Kaltër


syri_kalterTIRANË,16 Korrik /ATSH/ – Ministri i Mjedisit,  Lefter Koka dhe Drejtori i AKZM, (Agjencia Kombetare e Zonave të Mbrojtura), Zamir Dedej inaguruan sot fillimin e punimeve për shtrimin e rrugës për në Syrin e Kaltër në Sarandë.
Ky investim do të bëjë që kjo zonë e mbrojtur të jetë edhe më e aksesueshme nga vizitorët e saj.
Zgjerimi i rrugës përfshin një gjatësi rreth 3 km.” Kjo rrugë e bën Syrin e Kaltër një monument natyre me atraksion të veçantë”- u shpreh Koka.”
Syri i kaltër,është një nga pikat turistike më të vizitueshme në turizmin shqiptar. /a.g/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate