21 luglio 2015

Edhe kete sezon veror 2015 Berati identifikohet si multikulturor , trashëgimi dhe turizëm


Berati3Tiranë, 21 Korrik/ATSH/.- Në datat 23, 24, 25 Korrik në qytetin e Beratit do të zhvillohet edicioni i dytë i Festivalit Multikulturor i organizuar  nga “Njerëz dhe ide” mbështetetur nga Ministria e Kulturës, Bashkia e qytetit të Beratit .
Organizatorët në programet e prezantuara për të tri ditët e këtij edicioni kane si qellimin promovimin e qytetit të Beratit, vlerave të trashëgimisë, të kulturës e qytetarisë  në mbështetje të zhvillimit të turizmit nëpërmjet zhvillimit të veprimtarive kulturore, artistike. /f.n/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate