04 ottobre 2012

Starton për herë të parë Festivali i Këngës Popullore

Tiranë -Tetor 03,2012 - 11:28 Për herë të parë në Tiranë organizohet Festivali i Këngës Popullore Shqiptare, i cili për dy ditë do të sjellë në skenën e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit këngët më të mira popullore ndër vite. Ideatorët e kanë konceptuar festivalin me 20 këngë, dhjetë prej të cilave do të jenë këngët më të mira popullore shqiptare ndër vite, dhe dhjetë të tjera do të jenë kompozime të reja.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate