22 ottobre 2012

Ekspozita mbi Levizshmerine urbane shkodrane ne Bashkine Shkoder.


Diten e hene ne katin e trete te Bashkise Shkoder, ekspozita nje-javore “Levizshmeri shkodrane” Foto te ralla, te vjetra dhe te reja mbi transportin ajror, ujor, automjetet, korrocat, kampionet e çiklizmit dhe pedalimin. Aty mund te merrni edhe broshuren “Pedalimi shkodran: Tradite e madhe, e ardhme e ndritur”.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate