24 ottobre 2012

Albania Rafting sport, Një ditë mes apasionuasve të rafting


Jeni të apasionuar pas pushimeve që bartin aventurën dhe ju shtojnë adrenalinën? Atëherë duhet të zgjidhni rafting. Duke shfrytëzuar mundësitë e shumta që ofron vendi ynë prej vitesh, federata e "Rafting Albania" ushtron këtë sport nëpër lumenjtë e Shqipërisë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate