25 ottobre 2012

Ecovolis troket sërish me një aktivitet Inovues Bicycle Band 27/10/12 , do të pedalohet drejt Stacionit të Trenit për një koncert tërësisht ndryshe.


Ecovolis troket sërish me një aktivitet inovues.
Këtë herë s'do shoqërohemi vetëm nga tingulli i zinxhirit dhe frenave, por dhe nga tinguj kitarre, sazeje, trompete... (vetëm piano mos na kërkoni) të performuar nga super miq dhe muzikantë.


Bicycle Band , do të pedalojë drejt Stacionit të Trenit për një koncert tërësisht ndryshe. 
Ti japim jetë, gjallëri, këngë biçikletash dhe performancë live një stacioni të harruar. 
Red Hot Chili Peppers, The Queen, Pink Floyd dhe pse jo dhe këngë Shqiptare, për të na r

ikujtuar edhe njëherë kohët e muzikës së vërtetë …
Muzika, vëndi, biëikletat, njerëzit dhe nostalgjia, në një gërshetim harmonik dhe ritmik, fiks për të shtunën pasdite.

https://www.facebook.com/events/402611593141824/?notif_t=plan_user_invited

Shihemi këtë të Shtunë Ora:17:00, Stacioni i Trenit!


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate