22 ottobre 2012

Muzeumet e Krujes po vizitohen ne 100 vjetorin e pavaresise se shtetit shqiptar nga nje numer i madh qytetaresh nga Shqiperia, Kosova, Europa dhe SHBA


Muzeumet e Krujes po vizitohen ne 100 vjetorin e pavaresise se shtetit shqiptar nga nje numer i madh qytetaresh nga Shqiperia, Kosova, Europa dhe SHBA. Drejtuesit e muzeut te Gjergj Kastriotit pohojne se se shpejti aty do te ekspozohen edhe armet origjinale te heroit kombetar, qe do te sillen nga muzeumet austriake.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate