05 ottobre 2012

Eliza Dushku ne Tirane - Aktorja do te prezantoje "Dear Albania", dokumentari promovues per turizmin shqiptareMe shume se një vit nga vizita e saj e fundit, Eliza Dushku i është rikthyer Shqipërisë këtë fillim tetori. Arsyeja është pikërisht premiera e dokumentarit qe aktorja hollivudiane me origjine shqiptare, realizoi vëren e vitit 2011 me qellim promovimin e Shqipërisë. Nen titullin "Dear Albania", dokumentari ka sjelle ne Tirane edhe fotografin Fadil Berisha e kastin e modeleve apo stilisteve qe e shoqërojnë atë. Ne fakt eventet, si premiera e dokumentarit, ekspozita e Fadil Berishes apo sfilata e modeleve dhe stilisteve shqiptare janë pjese e "Tirana Art Days". Për 3 dite, Bashkia e Tiranes, me përpjekjen për ta kthyer ne tradite, do te organizoje 24 aktivitete te ndryshme kulturore. E ndërsa premiera e "Dear Albania" pritet te jete pasditen e te premtes, Eliza nuk i ka shpetuar dot tundimit tradicional te fotografive te qendrës se Tiranes. Ajo dhe i dashuri i saj, ish basketbollisti Rik Fox e kane tashme një foto me Skënderbeun ne sfond.

More than a year from her last visit, Eliza Dushku is returned to Albania this early October. The reason is precisely the premiere of the documentary Hollywood actress of Albanian origin, had the summer of 2011 with the aim of promoting Albania. Under the title "Dear Brother", has brought in Tirana documentary photographer Fadil Berisha cast of models or stylists that accompany it. In fact, events such as the premiere of the documentary, Fadil Berisha exhibition or sfilata Albanian models and designers are part of the "Tirana Art Days". For 3 days, the Municipality of Tirana, trying to return to tradition, will organize various cultural activities 24. While the premiere of "Dear Albania" is expected to be Friday afternoon, Eliza has not escaped dot temptation traditional photographs to the center of Tirana. She and her boyfriend, former basketball player Rick Fox already have a picture of Skanderbeg in the background.
Well-known Hollywood actress Eliza Dushku Albanian origin, gathered at the premises of the cinema "Millennium" multiple personalities in all fields, who had come to attend the premiere of her documentary "Dear Albania".
Aktorja e mirënjohur hollivudiane me origjinë shqiptare Eliza Dushku, ka mbledhur në mjediset e kinemasë "Millenium" personalitete të shumta të të gjitha fushave, të cilët kishin ardhur për të ndjekur premieren e dokumentarit të saj "Dear Albania".

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate