24 ottobre 2016

Australian news; Albania is the world’s cheapest holiday destinations.

5fdb53e5306b1499db265c2f10de0314TIRANE, 19 Tetor/ATSH/- Bukuria bregdetare dhe malore e Shqipërisë vazhdon të suprizojë turistët e huaj.
Nuk kanë të ndalur mediumet e huaja duke e renditur Shqipërinë mes destinacioneve që duhet vizituar patjetër.
Shqipëria rendite mes vendeve si India, Bolivia, Kamboxhia, Bullgaria, Vjetnami dhe Laos. “Nëse jeni duke kërkuar vende për turizëm të aventurës, por pa shpenzuar një mal me para atëherë, duhet të vizitoni një nga këto shtatë destinacione dhe kështu nuk do të‘ rrënoni bankën’, shkruan portali australian.
Shqipëria ka mbetur e pazbuluar nga turistët për shkak të kaluarës së regjimit komunist, thuhet në këtë medium.
Kush e ka vizituar Shqipërinë ka dalluar veçantinë dhe bukurinë e saj. Ky vend dallohet për plazhet me rërë, panoramat malore si dhe jetën e zhurme të natës që të fal kryeqyteti. Është një vend që promovon turizëm me çmime të ulëta dhe plazhet e saj shpesh janë ato që kanë qenë në Spanjën e 50 viteve më parë.
/a.g/
ALBANIA
The European backpacking trail is veering to the Adriatic Coast, specifically to the formerly troubled communist country of Albania.
Nestled at the top of Greece, Albania has remained largely undiscovered by tourists for years, due to its chequered past. But these days, Stalinism is out and holiday-makers are in.
The coastline at Vlora in Albania. Who knew Albania was so beautiful?
The coastline at Vlora in Albania. Who knew Albania was so beautiful?Source:Supplied
Sharing the same ocean as Venice, on the coast there’s white sand beaches, while inland there’s beautiful mountain ranges and a buzzing capital city. Its timeworn prices and postcard-perfect coastline have prompted comparisons to Spain as it was 50 years ago.
https://www.ata.gov.al/mediumi-australian-shqiperia-vendi-qe-do-te-surprizoje-turistet/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate