21 settembre 2013

Teknologjia në funksion të Turizmit do arrij dhe ne gjirokaster ne 2014


data 21/set/2013
Një rradhë teknologjish inovative të informacionit dhe telekomunikacionit do të vendosen në funksion të turizmit dhe trashëgimisë kulturore përgjatë vitit 2014 në Gjirokastër.
Categoria

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate