11 settembre 2013

"LUMTURIA" , Shqipëria lë pas Greqinë Turqinë madje dhe Rusinë

TIRANË - Shqipëria gjendet në vendin e 62 të rënditjes botërore të lumturisë ndër 156 vende. Organizata e Kombeve të Bashkuara ka bërë klasifikimin sipas lumturisë të vendeve në botë.
 
Në vendin e parë gjendet Danimarca, e ndjekur nga Norvegjia, Zvicra, në vend të katërt gjendet Hollanda dhe në vend të pesë Suedia.

Por në dhjetëshen e parë ka hyrë edhe Finlanda, Kanadaja dhe Australia. Mësohet se Shqipëria në këtë vit, ka ngjitur 5 vënde krahasuar me sondazhin e një viti më parë.

Në rënditjen e vendeve më të lumtura, Shqipëria ka lënë pas vende të njohura si Rusia, Turqia, Rumania, Portugalian, Ukrahina, Turqia, Kosova, etj.

shqiperia nder vendet e lumtura
Redaksia online
(ac/a.ç/shqiptarja.com)
 - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/lumturia-shqiperia-le-pas-greqine-turqine-madje-dhe-rusine-176190.html#sthash.n9fXcxJI.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate