10 settembre 2013

Lezhe, Shengjini serish I populluar nga turistet vendas dhe te huaj


data 09/set/2013
Megjithese kemi hyre zyrtarisht ne stinen e vjeshtes, plazhi I Shëngjinit vazhdon të ketë thuajse të njëjtin fluks pushuesish si në tre muajt e verës. Moti me diell ka mjaftuar qe plazhi te vazhdoje te jete i populluar nga turiste te huaj dhe pushues nga kosova. Per disa shtatori ka perkuar me pushimet e tyre, e per shume te tjera koha e pershtatshme me diell ka bërë që ata të mos shkëputen ende me plazhin e Shëngjjinit.
Ky eshte viti i dyte qe sezoni turistik ne shengjin eshte zgjatur me shume se 3 muaj, duke tejkaluar edhe përgjate muajit shtator.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate