20 settembre 2013

Kolonia e piktorëve pushton pikat turistike në qarkun e Fierit

Frymëzimi dhe mbresat shndërohen në piktura
20 shtator 2013 14:36
Kanë gjetur frymëzimin dhe nuk ngurruan ta hedhin në telajo.
 Këto janë pikturat më të reja të artistëve nga Greqia, Egjipti, Turqia dhe vendet e Ballkanit. 
Imazhi  i Kleopatrës sundon galerinë e arteve në Fier.
Piktorët nga Kosova kane fiksuar me penel aspektet origjinale të zonës ku po qëndrojnë, Darzezës.
Ndersa turqit i mbeten besnikë romances, vendet që vizituan i perkthejne ne portrete femerore.
25  artistë të artit viziv nga vende të ndryshme të botës, nje jave ne Fier vizituan Bylisin, Apollonine dhe plazhet e virgjera. Mikprites ishte kryetar Bashkisë së Fierit. 

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate