21 settembre 2013

Sipas kalendarit, vjeshta e "artë' ka nisur sot.

Tiranë - Shtator 21,2013 - 12:04
Stina e artë e vitit zyrtarisht me kalendarit nis sot. Stina e tretë e vitit, vjeshta, në hemisferën veriore të Tokës fillon sot në orën 16:49. Në këtë kohë, në hemisferën jugore fillon pranvera. Vjeshta zgjat deri më 21 dhjetor në orën 12:12, kur fillon dimri.

Dhe në fakt në vendin tonë, Vjeshta ka nisur të ndihet lehtë dhe kjo nga temperaturat që kanë rënë me rreth 15 gradë, krahasuar më stinën e verës, ku maksimalja kaloi 40 gradë Celsius.
http://news.albanianscreen.tv/pages/news_detail/68463/ALB

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate