07 luglio 2013

Shëngjini një nga plazhet më të preferuara për pushuesit e huaj dhe vendas Shërbimet shtesë dhe çmimet konkurruese shtojnë turistët


05 korrik 2013 21:26
Pushteti lokal dhe drejtuesit e tij krenohen me territorin që administrojnë. Shëngjini i sotem, nuk ka lidhje me ate te para disa viteve.
Sherbimi, çmimet, e bejne kete plazh te lakmueshem. Pritshmeritë janë per 10 fishim te pushuesve.
Ne nje kohe te shpejt, Shengjini po kthehet ne referim per pushuesisht. Turiste kryesisht nga Evropa Lindore, shtetas te Kosoves dhe te Maqedonise, perbejne numrin me te larte te pushuesve.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate