07 luglio 2013

Policia, masa për sezonin turistik Përfundimi i zgjedhjeve ka rritur numrin e turistëve në vendin tonë 03 korrik 2013


Përfundimi i fushatës dinamike për zgjedhjet e qershorit ka rritur numrin e turistëve që vizitojnë dhe kalojnë pushimet në bregdetin shqiptar.

Masat e policisë për sezonin nisin që në kufi.

Mesditën e të mërkurës në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë ka patur një bledhje të shefave të policisë rrugore në të gjithë vendin, për ndryshimin e hartës së vendosjes së shërbimeve në shërbim të lehtësimit të lëvizjes së turistëve dhe pushuesve vendas drejt bregdetit dhe zonave të tjera turistike.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate