10 maggio 2017

Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë, tërheq vëmendjen e britanikes The Telegraph

gazetaTIRANË,8 Maj / ATSH / – Gazeta më e madhe dhe më e lexuar në Britaninë e Madhe, The Telegraph,  i ka kushtuar një artikull të mirëfilltë Parkut Kombëtar, Shebenik-Jabllanicë, Fushë Studnës ,Çermenikës, Martaneshit , Korabit dhe Radomirës së Shqipërisë në titullin “Heroes and hiking in Albania`s Mountains”, një faqe e mbushur me informacion rreth bukurive natyrore, ngjitjeve në male, turizmit me makina malore, kampingjeve ne zonën e Fushë Studnës si pjesë e Parkut duke e lidhur dhe me heroizma të misionit në vitin 1944 të një gjenerali Anglez ne pjesën e kësaj zone, në seksionin #The Telegaph Travel.
Nuk është hera e parë që Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë bëhet objekt vlerësimi për bukuritë e tij turistike nga media të huaja prestigjoze. /n.l/ /a.g/
https://www.ata.gov.al/parku-kombetar-shebenik-jabllanice-terheq-vemendjen-e-britanikes-the-telegraph/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate