31 ottobre 2014

WTM 2014 Londer, rendesi turizmit online.

Friday, 31 October 2014 11:09
  • font size decrease font size increase font size
WTM 2014 Londer, rendesi turizmit online.
Teknologjia dhe interneti ne turizem do te jene fokus te temave te diskutimit ne World Travel Market ne Londer. Eventi qe do te mbahet midis dative 3 dhe 6 nentor 2014 do te sjelle ne kryeqytetin britanik nje numer rekord pjesmarresish , nga te cilet perfaqsues te larte e autoritetet te industrise se turizmit ne bote. Gjate panairit nderkombetar te turizmit ne Londer do te promovohet gjithnje e me shume bashkepunimi mes turizmit dhe teknologjise online si dhe do te  mbahet TravelTeach Show, hapsira dedikuar turizmit online.
- See more at: http://radiotravel.al/index.php?option=com_k2&view=item&id=82417:wtm-2014-londer-rendesi-turizmit-online&Itemid=575#sthash.wOt4ddgk.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate