25 ottobre 2014

Një video përshkruese fantastike e Shqipërisë, e cila do të ju njoh më historinë, trashëgiminë kulturore dhe me secilin destinacion turistik të vendit tonë. 15 minuta që do të ju mahnisin dhe një thirrje për të zbuluar Shqipërinë.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate