09 settembre 2014

Turizmi,Shqipëria merr përvojën e Turqisë, firmos projektin e gjashtë

Published on Sep 9, 2014
Tiranë - Është nënshkruar ditën e sotme Protokolli i Bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Turizmit dhe Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim në Shqipëri. Për Ministren Eglantina Gjermeni ky protokoll ka rëndësi pasi në këtë mënyrë rrit bashkëpunim midis dy shteteve në fushën e turizmit:
“Agjensia turke për Bashkëpunim dhe Koordinim ka mbështetur ndër vite zhvillimin e turizmit në Shqipëri dhe unë do të doja të shprehja, mirënjohjen time, – tha Gjermeni. – Vlerësoj jo thjesht ndihmën e tyre, por partneritetin në realizimin e të gjitha projekteve në fushën e zhvillimit të turizmit dhe në fushën e zhvillimit të kulturës....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate