22 settembre 2014

Bashkëpunim veri-jug për turizmin në Shqipëri..Projekti i përbashkët mes Kelmendit në Malësinë e Madhe dhe Përmetit në Qarkun e Gjirokastrës synon përmirësimin e ekonomisë së banorëve përmes shfrytëzimit të burimeve të këtyre zonave.

..

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate