02 settembre 2014

“National Geographic” mer pjese ne guiden aventuriere per promovimin e bukurive se Shqipërise turistike.... mbase per nje artikull te ardhshemAug 29, 2014
“National Geographic” është pasqyra botërore e turizmit dhe promovon vende e bukuri natyrore që prej vitit 1888, kur edhe nxori numrin e parë në treg si revistë. Misioni i saj është që të frymëzojë njerëzit që të kujdesen për planetin, ta ruajnë dhe ta duan atë. E ka qenë pikërisht ky mision që ka sjellë në Shqipëri edhe kryeredaktorin e saj, Keith Bellows, një emër i njohur i gazetarisë eksploruese që drejton revistën me famë botërore që prej vitit 1998. Bellows e ka herën e parë në Shqipëri dhe për “vendin e shqiponjave” ka lexuar vetëm informacione në internet....

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate