13 dicembre 2016

Trajnohen 12 udhërrëfyes turistik në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë


trajnimTIRANË, 13 Dhjetor / ATSH / – Zhvillimi i ekoturizmit është një mundësi e mirë edhe për Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë, pasi ekoturizmi është modeli i një zhvillimi të qëndrueshëm i turizmit, pikërisht ajo që i duhet këtij parku dhe gjithë vendit.
Duke vlerësuar këtë përparësi,  PPNEA bashkë me Euronatur mbështeti trajnimin e 12 udhërrëfyesve turistikë vendas.
Ky  trajnim u zbatua nga shoqatat lokale Agri-en NGO, Shoqata e Gruas Librazhd dhe ndihmuar nga AdZM Elbasan.
Trajnimi ishte i ndërlidhur me mësime teorike dhe praktike, informacion mbi rëndësinë e biodiversitetit, vlerat e Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë si dhe zhvillimin e ekoturizmit. /a.g/
https://www.ata.gov.al/trajnohen-12-udherrefyes-turistike-vendas-ne-parkun-kombetar-shebenik-jabllanice/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate