28 febbraio 2015

Shqiperia investon Drejt një Turizmi Alternativ...

... .Pubblicato il 21 feb 2015
Veçantia kulturore dhe natyrore e rajonit të Ballkanik, ka bërë që në zona të ndryshme të zhvillohet një lloj tjetër turizmi, apo siç quhet tashmë, turizëm alternativ. Gazetarë nga Shqipëria dhe Maqedonia zhvilluan një tur të përbashkët për të njohur nga afër zhvillimin e këtij lloj turizmi dhe atë çka ofrohet për turistët.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate