27 febbraio 2015

Pogradeci “pushtohet” nga kolonia e fotografëve profesionistë

Të tjera rreth shkrimit
Pogradeci “pushtohet” nga kolonia e fotografëve profesionistë, janë 12 emra të njohur nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.
 
Një grupim artistësh kanë marrë nismën për të nxjerrë në pah me gjuhën syrit vlerat e qytetit të liqenit, duke na sjelle foto e peizazhe mahnitëse të natyrës në këtë zonë.
 
Aktiviteti quhet “Ditët e fotografisë” të cilat sjellin për publikun në datat 26-27-28 shkurt nëpërmjet eksplorimin e këtij qyteti nëpërmjet fotove të etnografinë e trevës, copëza nga jeta e qytetit, gjurmë arkeologjike të etërve ilirë, kulinari, apo edhe resurse turistike.
 
Në koloninë e fotografëve të njohur janë Fahredin Spahija, Osman Demiri, Leon Çika, Rilind Hoxha, Felix Bilani, Arben Çeli, Ardita Jatru, Dashmir Izairi, Fisnik Dobreci, Ina Kosta, Orjeta Myzeqari dhe mikpritësi, fotografi pogradecar Ardian Fezollari.

pogradec
Foto të tjera

pogradeci
Foto të tjera
 
Redaksia Online
(a.h/shqiptarja.com)
 - See more at: http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/pogradeci-pushtohet-nga-kolonia-e-fotograf-ve-profesionist--275644.html#sthash.EwQCk4hs.dpuf

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate