24 febbraio 2015

”On the way to Albania” in 2015

.Pubblicato il 24 feb 2015

Czech Republic Television, Ceska TV aired a program dedicated to Albania: ”On the way to Albania”.
Have a look to this video, 25 minutes of amazing images and a beautiful Albanian story brought by czech journalist.

Televizioni Çek, Ceska TV prezanton një emision për Shqipërinë: “On the way to Albania”.
Ndiqni këtë video 25 minuta, që sjell imazhe fantastike dhe një histori shqiptare të përcjellë nga gazetari çek..

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate