17 febbraio 2015

Blogerja Andrea Anastasakis: Shqipëria, vend i sigurtë dhe mikpritës për turistët

gjirokastra-albania-1TIRANË 17  Shkurt / ATSH/ – Mbi udhëtimet në Shqipëri si dhe për destinacionet turistike në këtë vend, kanë shkruar shumë gazeta e revista prestigjoze në botë.
Po kështu janë bërë edhe shumë pyetje nëse është Shqipëria një vend i sigurtë për të udhëtuar dhe përgjigja ka qënë se nuk ka asnjë rrezik të udhëtosh e të bësh turizëm në Shqipëri.
Një përgjigje pozitive e jep edhe  Blogerja e udhëtimeve Andrea Anastasakis,e cila ka këtë përgjigje për udhëtimet në Shqipëri: “Si në çdo vend tjetër të Europës (me përjashtim të gjendjes aktuale në disa pjesë të Ukrainës) Shqipëria është vend i sigurtë dhe mikpritës për turistët”.
Shqipëria ka edhe shumë avantazhe për të qënë vizitor në këtë vend. Janë çmimet e lira, natyra e bukur, mikpritja e veçantë dhe kjo është Shqipëria sipas edhe revistës prestigjoze të udhëtimeve “Wanderlust” Lyn Hughes.  Hughes ishte gjatë verës 2014 në Shqipëri si pjesë e “Javës së Aventurës” organizuar nga Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT)./a.g/http://www.ata.gov.al/blogerja-andrea-anastasakis-shqiperia-vend-i-sigurte-dhe-mikprites-per-turistet-224816.html

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate