28 febbraio 2015

Puka Turistike tashme me nje zyre informacioni per turistet ne qender te qytetit...

Puka mund të krenohet me pyjet e saj dhe me mundësitë e mëdha për turizëm malor. Me synim informimin në çdo stinë të vitit për të gjithë turistët që vizitojnë zemrën e malësisë së veriut, është inauguruar zyra e informacionit turistik.
Për operatorët turistikë hapja e zyrës së informacionit ndihmon bizneset e tyre dhe njëkohësisht lehtëson edhe orientimin e turistëve.
Hapja e Zyrës së informimit për turistët pritet të shoqërohet dhe nga hartimi i një guide turistike e cila ende i mungon rrethit të Pukës.
Klima malore e bjeshkeve te larta, e luginave dhe pllajave të Pukës, dhe gjelberimi i pyjeve te ahut e te pishes, mbartin vlera kuruese dhe ndihmojnë në permiresimin e sistemit nervor dhe te semundjeve te zemres.

.
http://forumipukjan.com/zyara-e-informacionit-turistik-puke/

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate