29 marzo 2017

Përfundon markimi i shtigjeve turistike në Llogara

llogaraTIRANË, 27 Mars / ATSH /- Përfundon markimi i shtegut turistik Llogara-Qafa e Qesarit-Burimi i Ponaçes.
Ky shteg ka një gjatësi 2.35 km, zgjat një orë dhe është i përshtatshëm për turistët të cilët kalojnë pak kohë në Parkun Kombëtar të Llogarasë.
Në markimin e këtyre shtigjeve morën pjesë për mbështetjen financiare  PPNE, AKZM Albania, dhe komuniteti i zonës i interesuar për zhvillimin e turizmit në bregdetin e tyre./m.m/
https://www.ata.gov.al/perfundon-markimi-i-shtigjeve-turistike-ne-llogara/


Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate