18 giugno 2013

Vidhet kisha 400-vjecare e "Shen Gjergjit" ne fshatin Shipske 06/2013


Jun 17, 2013
Vidhet kisha 400-vjecare e "Shen Gjergjit" ne fshatin Shipske. Ngjarja eshte rregjistruar ne oret e para te mengjesit te se dieles ndersa sipas te henave persona te paidentifikuar pasi kane sharruar kangjellat e dritares kane hyre ne kishe dhe kane arritur te marin pjese te rendesishme te dekoracionit te brendshem te saj si ikonostasin, nje ikone dhe arken e lekeve.

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate