29 giugno 2013

Lezha është një tjetër qytet që agjencia kombëtare e turizmit sugjeron që ta vizitoni dhe të kaloni pushimet tuaja. Ju do të njiheni pikat interesante turistike të qytetit të Lezhes, plazhin e Shëngjinit dhe gatimet tradicionale në fshatin Fishtë. 2013

Nessun commento:

Posta un commento

Search

Translate